Rodeo Project
RODEO PROJECT
Kayıtlı Üye
- Aktiflik Süresi
- 0
- Web sitesi
- rodeoproject.com
- Discord
- _xRawsy#8102
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Böyle bir yorumu doğru bulmuyorum. Neden yabancılardan alıp, düzenleyip koyalım? Kendimiz yaptık tabii ki.Hazır bir psdyi yabancılardan alıp , editleyip koymuşsunuz gibi. Ama eğer kendiniz yaptıysanız ellerinize sağlık. Başarılı olmuş :zumrut:
Ayriyeten dediğiniz gibi birçok yabancı sunucuya giderseniz görebilirsiniz ve ücretsiz halini bulabilirsiniz ?Hazır bir psdyi yabancılardan alıp , editleyip koymuşsunuz gibi. Ama eğer kendiniz yaptıysanız ellerinize sağlık. Başarılı olmuş :zumrut:
Kolay bir tasarım olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler.Bu kadar kolay bir tasarıma bu kadar fiyat fazla olmuş bence
Ücretsiz halini atın isterseniz. Ona göre karşılaştıralım. Dereyi görmeden paçaları sıvıyorsunuz gibi geldi bana.Ayriyeten dediğiniz gibi birçok yabancı sunucuya giderseniz görebilirsiniz ve ücretsiz halini bulabilirsiniz ?
Youtubeden kolaylıkla bulabilirsinizÜcretsiz halini atın isterseniz. Ona göre karşılaştıralım. Dereyi görmeden paçaları sıvıyorsunuz gibi geldi bana.
Bu logo sıfırdan uğraşıldı. Beğenmemiş olabilirsiniz, anlarım fakat "Alıntı" gibi söylemler aşırı saçma geliyor. Yaptığınız gerekçeli söylemi kanıtlamadan gereksiz yorum yapmayın lütfen.Youtubeden kolaylıkla bulabilirsiniz
Sadece hazır bir psd gibi gözüküyor dedim ama eğer kendiniz yaptıysanız elinize sağlık demiştim.Üstünüze alındığınıza göre :/Bu logo sıfırdan uğraşıldı. Beğenmemiş olabilirsiniz, anlarım fakat "Alıntı" gibi söylemler aşırı saçma geliyor. Yaptığınız gerekçeli söylemi kanıtlamadan gereksiz yorum yapmayın lütfen.
SaplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSadece hazır bir psd gibi gözüküyor dedim ama eğer kendiniz yaptıysanız elinize sağlık demiştim.Üstünüze alındığınıza göre :/
Böyle bir yorum geldiği için alındım evet. Bence hazır pds gibi gözüken bir tarafı yok.Sadece hazır bir psd gibi gözüküyor dedim ama eğer kendiniz yaptıysanız elinize sağlık demiştim.Üstünüze alındığınıza göre :/