alfredo
dev.
Kayıtlı Üye
- Aktiflik Süresi
- 0
- Discord
- alfredoo#0001
Merhaba Mine-Block üyeleri,
Açmayı planladığım Minecraft sunucusu için bir ekip kurmayı planlıyorum.
Şu anda tek başıma bir şeyler yapmaya çalıştım ama, tek yürütmek zor oluyor şimdiden bile, bu yüzden tecrübeli bir ekip kurmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Neden Mineroz?
Mineroz, oyuncularına en eğlenceli ve en kaliteli Minecraft deneyimini yaşatan bir sunucu olacaktır.
Sürekli gelen güncellemeler ile piyasada bulunan "Minecraft" sunucularından farklı olacak bir sunucu olacağını hedefliyorum.
Her Minecraft sunucusunda 1 hafta geçtikten sonra kolayca sıkılıyoruz, Mineroz'da bunların önüne geçmeye çalışacağız.
Ekibimiz bir aile ortamı gibi olacaktır. Yardımlaşmalar, birlikte yapılan aktiviteler ve daha pek fazla ekip içi şeyler...
Kısacası Mineroz:
Oyuncularına alışılmadık bir Minecraft deneyimi yaşatmayı planlayan ve piyasada bulunan sunuculardan farklı olmayı amaçlayan bir sunucu olacaktır.
Ekibe hangi yetkili alımları var?
- Ortak
- Moderatör
- Discord Yetkilisi
- Mimar
- Tasarımcı
- Geliştirici
- Asistan
- Rehber
Katılım şartlarımız nelerdir?
- İlk olarak, 16 yaşına girmiş olmanız gerekmektedir.
- Yetkili olacağınız alanda daha önceden tecrübeleriniz olmalıdır.
- Olgun ve ciddi bir kişiliğe sahip olmanız gerekmektedir. Elbette şakalaşmalar olacaktır ama, her şey tadında güzeldir.
- Önemli bir işiniz olmadığı sürece aktif olmanız gerekmektedir (günlük ortalama 5-6 saat).
- Türkçe'yi düzgün kullanabilmeli ve üslubunuza dikkat etmelisiniz.
- Açık fikirli olmak: Açık fikirli olmanız, bizim ve sunucumuz için çok önemlidir. Kısacası yaratıcı biri olmalısınız.
Şartları okudum, size nasıl ulaşabilirim?
Buraya kadar okuyup, şartlara uygun olduğunu düşünüyorsan benimle iletişime geç!
Discord üzerinden, beratcanyuqq#0001 isimli hesaba istek atarak bana ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme: