Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

Mineroz – Deneyimli Ekibini Arıyor

• Konbuyu başlatan alfredo
  • Başlangıç tarihi
  • 972
alfredo

alfredo

dev.
Aktiflik Süresi
0
Discord
alfredoo#0001
Mineroz 512x
Merhaba Mine-Block üyeleri,
Açmayı planladığım Minecraft sunucusu için bir ekip kurmayı planlıyorum.
Şu anda tek başıma bir şeyler yapmaya çalıştım ama, tek yürütmek zor oluyor şimdiden bile, bu yüzden tecrübeli bir ekip kurmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Neden Mineroz?

Mineroz, oyuncularına en eğlenceli ve en kaliteli Minecraft deneyimini yaşatan bir sunucu olacaktır.
Sürekli gelen güncellemeler ile piyasada bulunan "Minecraft" sunucularından farklı olacak bir sunucu olacağını hedefliyorum.
Her Minecraft sunucusunda 1 hafta geçtikten sonra kolayca sıkılıyoruz, Mineroz'da bunların önüne geçmeye çalışacağız.
Ekibimiz bir aile ortamı gibi olacaktır. Yardımlaşmalar, birlikte yapılan aktiviteler ve daha pek fazla ekip içi şeyler...

Kısacası Mineroz:
Oyuncularına alışılmadık bir Minecraft deneyimi yaşatmayı planlayan ve piyasada bulunan sunuculardan farklı olmayı amaçlayan bir sunucu olacaktır.

Ekibe hangi yetkili alımları var?
- Ortak
- Moderatör
- Discord Yetkilisi
- Mimar
- Tasarımcı
- Geliştirici
- Asistan
- Rehber

Katılım şartlarımız nelerdir?
- İlk olarak, 16 yaşına girmiş olmanız gerekmektedir.
- Yetkili olacağınız alanda daha önceden tecrübeleriniz olmalıdır.
- Olgun ve ciddi bir kişiliğe sahip olmanız gerekmektedir. Elbette şakalaşmalar olacaktır ama, her şey tadında güzeldir.
- Önemli bir işiniz olmadığı sürece aktif olmanız gerekmektedir (günlük ortalama 5-6 saat).
- Türkçe'yi düzgün kullanabilmeli ve üslubunuza dikkat etmelisiniz.
- Açık fikirli olmak: Açık fikirli olmanız, bizim ve sunucumuz için çok önemlidir. Kısacası yaratıcı biri olmalısınız.

Şartları okudum, size nasıl ulaşabilirim?
Buraya kadar okuyup, şartlara uygun olduğunu düşünüyorsan benimle iletişime geç!
Discord üzerinden, beratcanyuqq#0001 isimli hesaba istek atarak bana ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Spadde

Spadde

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
Spadde#2170
Steam
https://steamcommunity.com/id/Spadde2/
İstediğiniz yetkili kadrosunu umarım başarıyla kurarsınız.

AltugGaming

AltugGaming

Play.MagicRise.Pw

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
MagicRise#4774
İnşallah aradığın, mevkideki yetkiliyi en kısa zamanda bulursun :)

batuhanacar

batuhanacar

Genç Girişimci

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
batuhanacar#0001
Steam
batuhanacar
Ekli dosyayı görüntüle 783
Merhaba Mine-Block üyeleri,
Açmayı planladığım Minecraft sunucusu için bir ekip kurmayı planlıyorum.
Şu anda tek başıma bir şeyler yapmaya çalıştım ama, tek yürütmek zor oluyor şimdiden bile, bu yüzden tecrübeli bir ekip kurmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Neden Mineroz?

Mineroz, oyuncularına en eğlenceli ve en kaliteli Minecraft deneyimini yaşatan bir sunucu olacaktır.
Sürekli gelen güncellemeler ile piyasada bulunan "Minecraft" sunucularından farklı olacak bir sunucu olacağını hedefliyorum.
Her Minecraft sunucusunda 1 hafta geçtikten sonra kolayca sıkılıyoruz, Mineroz'da bunların önüne geçmeye çalışacağız.
Ekibimiz bir aile ortamı gibi olacaktır. Yardımlaşmalar, birlikte yapılan aktiviteler ve daha pek fazla ekip içi şeyler...

Kısacası Mineroz:
Oyuncularına alışılmadık bir Minecraft deneyimi yaşatmayı planlayan ve piyasada bulunan sunuculardan farklı olmayı amaçlayan bir sunucu olacaktır.

Ekibe hangi yetkili alımları var?
- Ortak
- Moderatör
- Discord Yetkilisi
- Mimar
- Tasarımcı
- Geliştirici
- Asistan
- Rehber

Katılım şartlarımız nelerdir?
- İlk olarak, 15 yaşına girmiş olmanız gerekmektedir.
- Yetkili olacağınız alanda daha önceden tecrübeleriniz olmalıdır.
- Olgun ve ciddi bir kişiliğe sahip olmanız gerekmektedir. Elbette şakalaşmalar olacaktır ama, her şey tadında güzeldir.
- Önemli bir işiniz olmadığı sürece aktif olmanız gerekmektedir (günlük ortalama 5-6 saat).
- Türkçe'yi düzgün kullanabilmeli ve üslubunuza dikkat etmelisiniz.
- Açık fikirli olmak: Açık fikirli olmanız, bizim ve sunucumuz için çok önemlidir. Kısacası yaratıcı biri olmalısınız.

Şartları okudum, size nasıl ulaşabilirim?
Buraya kadar okuyup, şartlara uygun olduğunu düşünüyorsan benimle iletişime geç!
Discord üzerinden, beratcanyuqq#0001 isimli hesaba istek atarak bana ulaşabilirsiniz.

Katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Alfredo zamanında kendi ekibimde bulunmuş, adaleti ve temeni sağlayabilen birisidir. Kendisine güvenim sonsuz katılımcı arkadaşların mahçup olmayacağından eminim.

alfredo

alfredo

dev.
Aktiflik Süresi
0
Discord
alfredoo#0001
Katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Alfredo zamanında kendi ekibimde bulunmuş, adaleti ve temeni sağlayabilen birisidir. Kendisine güvenim sonsuz katılımcı arkadaşların mahçup olmayacağından eminim.
Değerli yorumun ve övgülerin için teşekkürler. Seviliyorsun. ❤️

Ekin_Beey

Ekin_Beey

Şikilop

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
minetore.com.tr
Minecraft
Discord
sadecekin
En kısa zamanda bulman dileğiyle