Kucles
Yönetici
- Aktiflik Süresi
- 45dk
- Web sitesi
- selcukguner.com
- Discord
- kucles
Merhaba Mine-Block Ailesi bugün çoğu sunucu sahibinin bu konuyu düşünürken "ne yapacağım ben off?" gibi düşüncelere girip ya moral bozuyor ya da sunucuyu kapatma kararı alıyor.Peki bu doğru bir düşünce mi? Hayır değil! Sunucularda bu hep olucaktır pes etmek yerine fixleyip devam etmek gerekir.
Şimdi asıl konumuza geçelim :
» PORT GRIEF:
Bunu en güzel çözmenin yolu
config.yml Kısmına vds ip adresini girin kaydedin ve bitti!
IPWhitelist plugini bypasslanma ihtimaline karşı
» ANTI CRASH :
Bunu çözmeniz için ne yazık ki paralı plugin gerekli...Türkiye şartlarında plugin almak çok zor gerek paypal gerek de dolar ve euro kuru.
Ücretsiz pluginler var evet ama korumuyor bazı durumlarda paralı olanların bile sıkıntı olduğu bir devirde malesef ki ücretsizleri öneremem
Üstüne tanıyamayacağım bir anti-crash plugini almak için malesef sadece paypal kullanılıyor.Sahibi türkiye ekonomisini ve paypal yasağını bilmesine rağmen buna bir çözüm getirmiyor.Paypalı olan birini bulmanız gerekmekte o yüzden.
Her ne kadar paralı olsada config dosyasını düzenlemeniz o kadar zor ki çok kötü bir plugin gibi her hareketinizde sizi crash atıyormuş gibi algılayıp sunucudan atıyor.
Herhangi bir wikisi olmaması yetmiyor gibi destek ekibindekiler de bu konuda yardımcı olamıyor.
Zamanında ücretsizdi hala da ücretsiz versiyonu galiba ortalıkta geziniyor.Fakat ben ücretlisini ekliyorum linke.Bilginiz olsun çoğu açığı korumuyor ama fiyatı çok daha uygun.
» ANTİ HİLE :
Anti hile pluginleri de crash koruması gibi malesef pamuk eller cebe sistemi gerekiyor.Ama kesinlikle çok güçlü ve özellikle önerdiğim pluginler bunlar harcadığınız paraya değecek!
Efsane bir plugin! Gerek optimizasyonu olsun gerek config düzenlemesi olsun şahane bir plugin açıkcası hile korumasında benim düşüncem rakibi olmayan bir plugin.Genelde aktif bir güncelleme sistemi var.Yeni bir hile türüne göre hemen güncellemesini yapan korumayı önemli derecede arttıran ve düşüncem %99 koruyan
bir plugin.Kuclesden kesin öneri!
Her ne kadar bir vulcan sevdalısı olsamda ne yalan söyleyim Spartan da bir o kadar güçlü.Zamanında kullandığımda vulcana göre daha ağır bir plugindi şuanki hali için yaptığım araştırmalar doğrultusunda biraz daha düzelmişler ve optimizeli hale getirmişler.Kesinlikle bu da güçlü bir koruma hem maddi olarak hem de daha fazla bir sisteme ihtiyacınız var.Başka hile korumaları da var ama madem kesin bir koruma istiyoruz bu ikisinden başka eklemeyi düşünmüyorum.
» ANTI BOT:
Ücretsiz pluginler olmasının yanında yine tabi ki önerimiz ücretli fakat burda ücretsizleri de eklicem belli bir oranda koruyor çünkü.
Ücretsiz versiyonu olmakla beraber ücretli versiyonları da var ama aylık kiralanıyor ve çok yüksek fiyatlandırması var.Başlangıç için ücretsiz sürüm kullanılabilir başarılı bir koruma sağlıyor.Fiyatlandırmayı aşağıya bırakıyorum.Detaylı bilgi almak isterseniz ismine tıklayın.
Kesinlikle bence en iyi bungee forku.Hala sunucumda kullanıyorum gerek kurulumu gerek koruması hepsi şahane.Bence TCPShield için o kadar yüksek fiyatlar vermek yerine Aegis Escanor sürümünü kullanırsanız bütçeniz cebinizde kalsın, daha güzel şeyler yapmak için harcayabilirsiniz.
Aşağıda Aegis yorumlarını görebilirsiniz tek memnun kalan ben değilim
Bugünlük bu kadar daha fazlasını isterseniz yorumlarda belirtebilirsiniz Kucles kaçar!
<3 Mine-Block ailesine
Şimdi asıl konumuza geçelim :
» PORT GRIEF:
Bunu en güzel çözmenin yolu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
pluginini hem varsa çakmalobi sunucunuza hem de ana sunucunuza eklemeniz gerekmete.config.yml Kısmına vds ip adresini girin kaydedin ve bitti!
Giriş yap veya üye ol.
IPWhitelist plugini bypasslanma ihtimaline karşı
Giriş yap veya üye ol.
pluginini kullanabilirsiniz aynı sistemle çalışan bir eklentidir.Tercihinize kalmış ama önerimiz
Giriş yap veya üye ol.
» ANTI CRASH :
Bunu çözmeniz için ne yazık ki paralı plugin gerekli...Türkiye şartlarında plugin almak çok zor gerek paypal gerek de dolar ve euro kuru.
Ücretsiz pluginler var evet ama korumuyor bazı durumlarda paralı olanların bile sıkıntı olduğu bir devirde malesef ki ücretsizleri öneremem
Giriş yap veya üye ol.
| Fiyat » 17€ | 350₺Üstüne tanıyamayacağım bir anti-crash plugini almak için malesef sadece paypal kullanılıyor.Sahibi türkiye ekonomisini ve paypal yasağını bilmesine rağmen buna bir çözüm getirmiyor.Paypalı olan birini bulmanız gerekmekte o yüzden.
Giriş yap veya üye ol.
| Fiyat » 15$ | 285₺Her ne kadar paralı olsada config dosyasını düzenlemeniz o kadar zor ki çok kötü bir plugin gibi her hareketinizde sizi crash atıyormuş gibi algılayıp sunucudan atıyor.
Herhangi bir wikisi olmaması yetmiyor gibi destek ekibindekiler de bu konuda yardımcı olamıyor.
Giriş yap veya üye ol.
| Fiyat » 5$ | 95₺Zamanında ücretsizdi hala da ücretsiz versiyonu galiba ortalıkta geziniyor.Fakat ben ücretlisini ekliyorum linke.Bilginiz olsun çoğu açığı korumuyor ama fiyatı çok daha uygun.
» ANTİ HİLE :
Anti hile pluginleri de crash koruması gibi malesef pamuk eller cebe sistemi gerekiyor.Ama kesinlikle çok güçlü ve özellikle önerdiğim pluginler bunlar harcadığınız paraya değecek!
Giriş yap veya üye ol.
| Fiyat » 20$ | 380₺Efsane bir plugin! Gerek optimizasyonu olsun gerek config düzenlemesi olsun şahane bir plugin açıkcası hile korumasında benim düşüncem rakibi olmayan bir plugin.Genelde aktif bir güncelleme sistemi var.Yeni bir hile türüne göre hemen güncellemesini yapan korumayı önemli derecede arttıran ve düşüncem %99 koruyan
bir plugin.Kuclesden kesin öneri!
Giriş yap veya üye ol.
| Fiyat » 22.50€ | 445₺Her ne kadar bir vulcan sevdalısı olsamda ne yalan söyleyim Spartan da bir o kadar güçlü.Zamanında kullandığımda vulcana göre daha ağır bir plugindi şuanki hali için yaptığım araştırmalar doğrultusunda biraz daha düzelmişler ve optimizeli hale getirmişler.Kesinlikle bu da güçlü bir koruma hem maddi olarak hem de daha fazla bir sisteme ihtiyacınız var.Başka hile korumaları da var ama madem kesin bir koruma istiyoruz bu ikisinden başka eklemeyi düşünmüyorum.
» ANTI BOT:
Ücretsiz pluginler olmasının yanında yine tabi ki önerimiz ücretli fakat burda ücretsizleri de eklicem belli bir oranda koruyor çünkü.
Giriş yap veya üye ol.
Ücretsiz versiyonu olmakla beraber ücretli versiyonları da var ama aylık kiralanıyor ve çok yüksek fiyatlandırması var.Başlangıç için ücretsiz sürüm kullanılabilir başarılı bir koruma sağlıyor.Fiyatlandırmayı aşağıya bırakıyorum.Detaylı bilgi almak isterseniz ismine tıklayın.
Giriş yap veya üye ol.
| Fiyat » 15$ | 285₺Kesinlikle bence en iyi bungee forku.Hala sunucumda kullanıyorum gerek kurulumu gerek koruması hepsi şahane.Bence TCPShield için o kadar yüksek fiyatlar vermek yerine Aegis Escanor sürümünü kullanırsanız bütçeniz cebinizde kalsın, daha güzel şeyler yapmak için harcayabilirsiniz.
Aşağıda Aegis yorumlarını görebilirsiniz tek memnun kalan ben değilim
Bugünlük bu kadar daha fazlasını isterseniz yorumlarda belirtebilirsiniz Kucles kaçar!
<3 Mine-Block ailesine
Son düzenleme: