Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

Hangi Programlama Dilini Öğrenmeliyim?

• Konbuyu başlatan kozmoneuste
  • Başlangıç tarihi
  • 577
kozmoneuste

kozmoneuste

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
kozmoneuste#9226
Steam
kozmoneuste
C# biliyorum; Python'un ileri düzey kursunu aldım, sınavlar bitince öğreneceğim. Fakat içimde hala bir boşluk var bilgi birikimi açısından. Başka bir programlama dili öğrenmek istiyorum. Bu forumdaki saygıdeğer yazılımcılara sormak istiyorum: Hangi dili öğrenmeliyim?

Kullanacağım alanlar Browser gibi masaüstü uygulamaları ve OS yapmak gibi alanlar.

Engleis

Engleis

Engleis in the hood?

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.mustafademirtr.com
Minecraft
Discord
Engleis#7220
HTML ve CSS'i öğrenebilirsin. Her alan için website yapımına ihtiyacın olacak. Bunları öğrendikten sonra Javascript'e başlayabilirsin. Diğerlerine göre Javascript daha güncel bir dil.

kozmoneuste

kozmoneuste

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
kozmoneuste#9226
Steam
kozmoneuste
HTML ve CSS'i öğrenebilirsin. Her alan için website yapımına ihtiyacın olacak. Bunları öğrendikten sonra Javascript'e başlayabilirsin. Diğerlerine göre Javascript daha güncel bir dil.
Site yapmak gibi bir hedefim yok. Ayrıca zaten Wordpress gibi servisler varken neden kendim yazayım ki?

Mesajınız için teşekkür ederim. ❤️

kaanymz

kaanymz

Aktiflik Süresi
3dk
Discord
sdadas
OS için şu anlık henüz bir fikrim yok fakat tarayıcı yapmak istiyorsan veya yapacak isen "Chromium" adlı altyapı üstünden gidebilirsin, Chromium open-source olan güvenli, hızlı ve gelişmeye hazır olan bir altyapıdır, göz atmak istiyor isen sana Chromium'un sitesini aşağıya bırakıyorum

kozmoneuste

kozmoneuste

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
kozmoneuste#9226
Steam
kozmoneuste
OS için şu anlık henüz bir fikrim yok fakat tarayıcı yapmak istiyorsan veya yapacak isen "Chromium" adlı altyapı üstünden gidebilirsin, Chromium open-source olan güvenli, hızlı ve gelişmeye hazır olan bir altyapıdır, göz atmak istiyor isen sana Chromium'un sitesini aşağıya bırakıyorum

Chromium'u biliyordum zaten hocam, yine de teşekkürler. :)

Bu arada Python'a devam edeceğim.

Konuyu görüntüleyenler