Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

Günümüz sunucularında niye bu kadar bot var ?

• Konbuyu başlatan Roxya
  • Başlangıç tarihi
  • 431
Roxya

Roxya

print("MineLia")
Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
discord.gg
Discord
Roxya#3211
Öncelikle merhaba, burada günümüz sunucularında niye bu kadar bot olmasını tartışacağız. Belirtmek isterim ki amacım bir sunucuyu karalamak
veya kötülemek değil. Zaten günümüzde bot olayı çok normal karşılanıyor oyuncular tarafından peki neden ?

Sunucuya bot basmak nedir ?

Bazı sunucular bunu bilerek yapsa da bazıları başka sunucular veya başka şahıslar tarafından
bot atılıyor. Bot saldırısı birden fazla ip adresinden sunucunuza birden fazla istek göndermek. Sunucuda da her hangi bir koruma yok ise
sunucunuz bunu kaldıramayarak çöküyor.

Fakat bazı sunucu sahipleri bilerek bot basıyor her hangi bir makineden veya başka bir şeyden
sahte oyuncular oluşturarak lobide veya başka yerlerde afk bırakıyor ve sunucuda çok oyunucu varmış gibi gözüküyor.

Peki sizce sunucular neden bot basıyor ?

Gazanan

Gazanan

Aktiflik Süresi
0
Benim düşüncem Server Listlerde Öne Çıkmak İçin

Roxya

Roxya

print("MineLia")
Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
discord.gg
Discord
Roxya#3211
Benim düşüncem Server Listlerde Öne Çıkmak İçin
Dediğin mantıklı fakat çoğu server listlerden sunucuya giden üye sayısı çok az gerek var mı ? diye tartışılır ama kar kardır.

Amot

Amot

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
ImAmot#9774
Bana kalırsa bu durumun birden çok nedeni var.
1- @Gazanan ın dediği gibi Server Listlerde ön plana çıkmak.
2- Boş Sunucuya oyuncular girmek istemez ancak içerisinde oyuncu var ise ne var ne yok bir bakayım diye düşünür ve sunucuya girip oynamaya başlar.
3- Bir çok ortamda Söz sahibi olmak ve Ego için.
4- Geçici olarak bot basanlar (Bunu zamanında 2 gün boyunca bende yapmıştım) nedeni ise genelde PayWant gibi Sanal pos şirketleri sunucu yeni açılmış dahi olsa +30 Oyuncu olmaz ise Sanal pos başvurunuzu reddediyor.

coolishbaran

coolishbaran

Aktiflik Süresi
0
Amot'un dediği gibi egolarını tatmin etmek için oyunculara karşı. Ayrıca sunucu 5 oynanıyorsa kim girmek ister ki ?
Bu sunucu tutmaz derler daha girmeden karar verirler... Çok ön yargılı oyuncu var piyasada

Roxya

Roxya

print("MineLia")
Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
discord.gg
Discord
Roxya#3211
Bana kalırsa bu durumun birden çok nedeni var.
1- @Gazanan ın dediği gibi Server Listlerde ön plana çıkmak.
2- Boş Sunucuya oyuncular girmek istemez ancak içerisinde oyuncu var ise ne var ne yok bir bakayım diye düşünür ve sunucuya girip oynamaya başlar.
3- Bir çok ortamda Söz sahibi olmak ve Ego için.
4- Geçici olarak bot basanlar (Bunu zamanında 2 gün boyunca bende yapmıştım) nedeni ise genelde PayWant gibi Sanal pos şirketleri sunucu yeni açılmış dahi olsa +30 Oyuncu olmaz ise Sanal pos başvurunuzu reddediyor.
PayWant dediğin için mantıklı ama kalıcı olarak basanlar ve +30 olsa yine iyi. Bazı sunucularda +100 +200 var ama sohbet veya aktiflik +40lık sunucular ile aynı.

Roxya

Roxya

print("MineLia")
Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
discord.gg
Discord
Roxya#3211
Amot'un dediği gibi egolarını tatmin etmek için oyunculara karşı. Ayrıca sunucu 5 oynanıyorsa kim girmek ister ki ?
Bu sunucu tutmaz derler daha girmeden karar verirler... Çok ön yargılı oyuncu var piyasada
Kesinlikle katılıyorum ama bazıları belli kitlesi olduktan sonrada basıyor bu yine senin dediğin gibi egolarını tatmin etmek için oluyor.

Gazanan

Gazanan

Aktiflik Süresi
0
Dediğin mantıklı fakat çoğu server listlerden sunucuya giden üye sayısı çok az gerek var mı ? diye tartışılır ama kar kardır.
Ben çoğunlukla orayı kullanıyorum.

Konuyu görüntüleyenler