GondoR
Kayıtlı Üye
- Aktiflik Süresi
- 0
Kurucuya 6 sonsuzluk taşı nedir dedim. (-/s nickname ile yanına çekebilirsin dedim.) Yanına çekti ve 2 3 blok attı daha sonra "Bu oluyor kanka" deyip ban attı. Hazır paket ile çocuk yaşta sunucuyu kurmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 499
Ekli dosyayı görüntüle 480Ekli dosyayı görüntüle 481Ekli dosyayı görüntüle 482Ekli dosyayı görüntüle 483Ekli dosyayı görüntüle 484
SUNUCU İP ADRESİ
- MC.GONDORMC.ML -
SİTE (BAKIMDA)
Ekli dosyayı görüntüle 485Ekli dosyayı görüntüle 489Ekli dosyayı görüntüle 490Ekli dosyayı görüntüle 488Ekli dosyayı görüntüle 487Ekli dosyayı görüntüle 486
Anlamadım hocam.Böyle bir olay olduysa bir tık sıkıntılı sizin önceliğiniz sunucuya gelen bir oyuncunun mutluluğu olması gerekmektedir
Anlatmak istediğim arkadaş sizi banlamış ya yanlış bir şey yaniAnlamadım hocam.
6 sonsuzluk taşı nedir demedin 1.Kurucuya 6 sonsuzluk taşı nedir dedim. (-/s nickname ile yanına çekebilirsin dedim.) Yanına çekti ve 2 3 blok attı daha sonra "Bu oluyor kanka" deyip ban attı. Hazır paket ile çocuk yaşta sunucuyu kurmayın.
survival sunucumuz açılıyor bakın online'ımıza göreceksiniz çoçukmuyuz sağlam geliyoruz bekleyin görün.Kurucuya 6 sonsuzluk taşı nedir dedim. (-/s nickname ile yanına çekebilirsin dedim.) Yanına çekti ve 2 3 blok attı daha sonra "Bu oluyor kanka" deyip ban attı. Hazır paket ile çocuk yaşta sunucuyu kurmayın.