Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

Biz Geliyoruz! Fikir vermek veya aramıza katılmak istiyorsan konuya gel.

• Konbuyu başlatan Ersuom
  • Başlangıç tarihi
  • 659
Ersuom

Ersuom

working on mistik survival

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
Ersuom#1337
Steam
Ersuom
Selamlar herkese ben Ersuom#1337.Sizlere yeni projemizden bahsetmek istiyorum;

Öncelikle bu proje için uzun zamandır ben ve ekibim olarak çalışıyoruz ve her zaman en iyisini hedefliyoruz.

Nedir bu proje?
Projemizin ismi RuinsCraft 1.16.5 Mistik Survival

Bizi Diğer Sunuculardan Ayıran Özellikler:
Herkesin emeğine saygımız sonsuz fakat Minecraft piyasasının paramı kazanayımda ne olursa olsun gibi bir gerçeği var... Fakat bizlerin amacı kesinlikle para kazanmak değil! Bunun en temel nedenide sunucumuzun kendi hostingimizde barınması ( hazır konusu açılmışken makine özelliklerimiz 24gb ram i9 10k ).Bizim amacımız oyuncularımıza keyif veren bir sunucu tasarlamak ve adımızı daha çok kitleye duyurmak.Neyse bu kadar muhabbet yeter biraz da sunucumuzda ki özelliklerden bahsedeyim:

Özel Moblar:
Sunucumuzda kodları tarafımızda hazırlanmış moblar bulunmaktadır.Launcher,client gerekmez.
unknown.png

Dungeon Sistemi:
Yukarıdaki gibi özel moblardan oluşan bir zindan ve kilitli kapılar... Bu kapıları açmak için mobları öldürmeniz gerekmekte

NOT: Sunucumuzda tabiikide daha bir çok sistem bulunmakta fakat bazıları özenip biz sunucumuzu açmadan kendi sunucularına eklemesin diye sunucu açılana kadar bu kadarını sergiliyoruz.Sunucu açıldıktan sonra tanıtım konusu yayınlanacaktır anlayışınız için teşekkürlerimi sunuyorum...

Kapanış:

Son olarak şunları söylemeliyim en iyi sunucu için en iyi yönetim ekibine sahip olmak gerekir... Eğer sizde yükselişimize dahil olmak istiyorsanız ( yetkili olmaktan bahsediyorum ) Ersuom#1337 adresinden bana ulaşabilirsiniz.Okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar.

He bide sunucumuza tasarımcıda arıyoruz ilgilenenler ulaşırsa sevinirim.

Ekin_Beey

Ekin_Beey

Şikilop

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
minetore.com.tr
Minecraft
Discord
sadecekin
Bu bu sunucu en iyisi mükemmel bir sunucu olucak gibi online fazla olur en büyük sebeplerinden birisi özel sistemler ve makine derdi olmaması

GrapP

GrapP

┍━━━BM━━━♔━━DSGN━━┑

Aktiflik Süresi
2dk
Minecraft
Discord
BahaBey#0463
Sunucunun amacı ve işleyişi hoşuma gitti ancak konu tasarımınızı yakın bir zamanda düzenlemeniz, reklamcılık ve bu reklamları gören kullanıcılar tarafından daha iyi olucaktır. Görseldeki mob, DünyaMC sunucusunda da barınmaktadır. tıklayarak web sitelerinizi ziyaret ederek bu durumu doğrulayabilirsiniz. Başkaları özenip kendi sunucularına eklemesin demiştiniz ya..O yüzden..
Türkiye 'deki yeni nesil sunucuların hepsinde aynı algı var fakat belirtmek isterim ki en samimi sunucu, en iyi sunucudan daha iyidir. Bir oyuncu, arkadaşları ile birlikte nerede daha samimi ise orası daha keyifli ve huzurlu gelir.
Olumsuz yönden bir eleştiri yaptığımı düşünmeyin lütfen. Sadece bu adımları takip ederek yeni sunucunuzda yol çizerken daha dikkatli olmanızı öneriyorum. Saygılar kral :mc_38-0:

Mutlu Yllar Mine   Block Ailesi

Y

YeniRakıHamza

Aktiflik Süresi
0
açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Ersuom

Ersuom

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
Ersuom#1337
Steam
Ersuom
Sunucunun amacı ve işleyişi hoşuma gitti ancak konu tasarımınızı yakın bir zamanda düzenlemeniz, reklamcılık ve bu reklamları gören kullanıcılar tarafından daha iyi olucaktır. Görseldeki mob, DünyaMC sunucusunda da barınmaktadır. tıklayarak web sitelerinizi ziyaret ederek bu durumu doğrulayabilirsiniz. Başkaları özenip kendi sunucularına eklemesin demiştiniz ya..O yüzden..
Türkiye 'deki yeni nesil sunucuların hepsinde aynı algı var fakat belirtmek isterim ki en samimi sunucu, en iyi sunucudan daha iyidir. Bir oyuncu, arkadaşları ile birlikte nerede daha samimi ise orası daha keyifli ve huzurlu gelir.
Olumsuz yönden bir eleştiri yaptığımı düşünmeyin lütfen. Sadece bu adımları takip ederek yeni sunucunuzda yol çizerken daha dikkatli olmanızı öneriyorum. Saygılar kral :mc_38-0:

Yorumunuz için teşekkür ederim,modellemeyi satın aldık bundan dolayı x sunucusundada bulunabilir gayet doğal.Yukarıdakidada belirttiğim gibi tüm sistemlerimizi sunucu açılana kadar paylaşmıyorum.Sunucu açılınca sizide beklerim iyi forumlar ?

Spadde

Spadde

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
Spadde#2170
Steam
https://steamcommunity.com/id/Spadde2/
Özel havalı güçler gelebilir bunlar oyuncularıda kendine çekebilir başarılar.

Ersuom

Ersuom

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
Ersuom#1337
Steam
Ersuom
AltugGaming

AltugGaming