Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

play.jammycraft.com [ YENİ ] EmekSkyblock | 1.16.x - 1.19.x | TESLİMAT - ŞANS KUTULARI- PARŞÖMEN - CANAVAR KUTULARI - +5 ETKİNLİK - İLGİLİ EKİP

• Konbuyu başlatan JammyCraft
  • Başlangıç tarihi
  • 364
JammyCraft

JammyCraft

Aktiflik Süresi
0
Q3oIpRC.png

VgUj4XE.png

Ackcj3e.png

kBYRnZc.png

j9pUbjZ.png

qyzjXHg.png

8W898Pg.png

JammyCraft, daha ileriye adım atabilmek için her gün çaba gösteren,
emek vermektedir. JammyCraft oyuncuların fikirlerini önemser.
Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Her gün ileri yönde bir adım atabilmek için,
çabalarımızın sürdüğünü, sürmeye devam edeceğini belirtiyor sizleri de aramıza davet ediyoruz.
play.jammycraft.com​

LeondsValdz.

LeondsValdz.

Always

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
LeondsValdz.#0636
Steam
Torchunk
Konu tasarımın da sunucu sistemleri az kalmış sanki biraz daha arttırılıp açıklayıcı olsaydı fena olmaz idi.

Amot

Amot

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
ImAmot#9774
Konu tasarımınızın tarzı, animasyonu vs. çok hoş olmuş ancak konu tasarımının boyutundan dolayı 1920x1080 bir monitörde yakınlaştırmadan yazıları okuyamıyorum ek olarak Konu tasarımında sunucunuz hakkında daha çok bilgi vermeniz sizin açınızdan çok daha iyi olucaktır.

JammyCraft

JammyCraft

Aktiflik Süresi
0
Konu tasarımın da sunucu sistemleri az kalmış sanki biraz daha arttırılıp açıklayıcı olsaydı fena olmaz idi.
Merhaba. Öneriniz ve düşünceniz için teşekkür ederim. Bir sonraki konu tasarımımızda kesinlikle belirttiğinizi uyguluyacağız. İyi forumlar.

JammyCraft

JammyCraft

Aktiflik Süresi
0
Konu tasarımınızın tarzı, animasyonu vs. çok hoş olmuş ancak konu tasarımının boyutundan dolayı 1920x1080 bir monitörde yakınlaştırmadan yazıları okuyamıyorum ek olarak Konu tasarımında sunucunuz hakkında daha çok bilgi vermeniz sizin açınızdan çok daha iyi olucaktır.
Merhaba. Öneriniz ve düşünceniz için teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alıcağız.

Konuyu görüntüleyenler