lero
Yasaklandı
Kayıtlı Üye
- Aktiflik Süresi
- 0
Bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, uzaklaştırıldığını lütfen unutmayın.
Selamlar Forum Sakinleri!
Ben JeystCraft Kurucusu Lero
Bugün 1.8.8 Sunucular için yapmış olduğum "Only Son Oyuncu Client" plugini tanıtacağım.
birçok forumda gezinirken sadece sonoyuncu clientden girme gibi bazı konu başlıkları görüyordum. Sizlere kendimi tanıtmak için ve kendi yapmış olduğum OnlySo pluginini herkese açık bir şekilde paylaşmaya karar verdim.
Yaptığım pluginin bazı kısımları SonOyuncu Client'e ait paketleri taşıdığı için şifrelemek zorunda kaldım. Açık paylaşsaydım birçok kişi normal minecraft'dan sonoyuncuya zarar vermeye çalışabilirdi...
- 4 Adet Son Oyuncu Paketi!
- Özel Yapılandırma klasörü
- Yapılandırmada kapatıp açma özelliği
VirusTotal Sonucu:
İndirme Bağlantısı:
Güzel ve olumlu mesajlarınızı bekliyorum..
Bana discord adresimden ulaşmak için: lero star#1997
Eklentinin premium sürümüne sahip olmak için (Roxev):
Ben JeystCraft Kurucusu Lero
Bugün 1.8.8 Sunucular için yapmış olduğum "Only Son Oyuncu Client" plugini tanıtacağım.
birçok forumda gezinirken sadece sonoyuncu clientden girme gibi bazı konu başlıkları görüyordum. Sizlere kendimi tanıtmak için ve kendi yapmış olduğum OnlySo pluginini herkese açık bir şekilde paylaşmaya karar verdim.
Yaptığım pluginin bazı kısımları SonOyuncu Client'e ait paketleri taşıdığı için şifrelemek zorunda kaldım. Açık paylaşsaydım birçok kişi normal minecraft'dan sonoyuncuya zarar vermeye çalışabilirdi...
- 4 Adet Son Oyuncu Paketi!
- Özel Yapılandırma klasörü
- Yapılandırmada kapatıp açma özelliği
VirusTotal Sonucu:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İndirme Bağlantısı:
Giriş yap veya üye ol.
Güzel ve olumlu mesajlarınızı bekliyorum..
Bana discord adresimden ulaşmak için: lero star#1997
Eklentinin premium sürümüne sahip olmak için (Roxev):
Giriş yap veya üye ol.