Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

Eklenti Tanıtımı Only SonOyuncu Client

• Konbuyu başlatan lero
  • Başlangıç tarihi
  • 1,670
lero

lero

Aktiflik Süresi
0
Bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, uzaklaştırıldığını lütfen unutmayın.
Selamlar Forum Sakinleri!
Ben JeystCraft Kurucusu Lero
Bugün 1.8.8 Sunucular için yapmış olduğum "Only Son Oyuncu Client" plugini tanıtacağım.

birçok forumda gezinirken sadece sonoyuncu clientden girme gibi bazı konu başlıkları görüyordum. Sizlere kendimi tanıtmak için ve kendi yapmış olduğum OnlySo pluginini herkese açık bir şekilde paylaşmaya karar verdim.
Yaptığım pluginin bazı kısımları SonOyuncu Client'e ait paketleri taşıdığı için şifrelemek zorunda kaldım. Açık paylaşsaydım birçok kişi normal minecraft'dan sonoyuncuya zarar vermeye çalışabilirdi...

- 4 Adet Son Oyuncu Paketi!
- Özel Yapılandırma klasörü
- Yapılandırmada kapatıp açma özelliği

VirusTotal Sonucu:
İndirme Bağlantısı:

Güzel ve olumlu mesajlarınızı bekliyorum..
Bana discord adresimden ulaşmak için: lero star#1997
Eklentinin premium sürümüne sahip olmak için (Roxev):

Roxev

Roxev

Aktiflik Süresi
0
Discord
Fergus#8146
Güzel eklentiler yapıyorsun ellerine sağlık :)

xCraweL

xCraweL

Java Bukkit

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
lapexnw.com.tr
Minecraft
Discord
xCraweL
Bu plugini ücret ile satan kişilerin aksine güzel bir plugin olmuş ek olarak kodları şifrelemeniz daha hoş olmuş fakat bilen biri tarafından az bir uğraş ile kırılabilir.

BloodyX

BloodyX

Hm

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
BloodyX#4069
Steam
thegamelife_hd
Bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, uzaklaştırıldığını lütfen unutmayın.
Selamlar Forum Sakinleri!
Ben JeystCraft Kurucusu Lero
Bugün 1.8.8 Sunucular için yapmış olduğum "Only Son Oyuncu Client" plugini tanıtacağım.

birçok forumda gezinirken sadece sonoyuncu clientden girme gibi bazı konu başlıkları görüyordum. Sizlere kendimi tanıtmak için ve kendi yapmış olduğum OnlySo pluginini herkese açık bir şekilde paylaşmaya karar verdim.
Yaptığım pluginin bazı kısımları SonOyuncu Client'e ait paketleri taşıdığı için şifrelemek zorunda kaldım. Açık paylaşsaydım birçok kişi normal minecraft'dan sonoyuncuya zarar vermeye çalışabilirdi...

- 4 Adet Son Oyuncu Paketi!
- Özel Yapılandırma klasörü
- Yapılandırmada kapatıp açma özelliği

VirusTotal Sonucu:
İndirme Bağlantısı:

Güzel ve olumlu mesajlarınızı bekliyorum..
Bana discord adresimden ulaşmak için: lero star#1997
Eklentinin premium sürümüne sahip olmak için (Roxev):
Selam @lero uygun tanıtım konusu açmaya özen gösteriniz.24 saat içinde konunuza eklentiye ait resimler eklemediğiniz taktirde konu arşive taşınacaktır iyi forumlar dilerim.

lero

lero

Aktiflik Süresi
0
Bu plugini ücret ile satan kişilerin aksine güzel bir plugin olmuş ek olarak kodları şifrelemeniz daha hoş olmuş fakat bilen biri tarafından az bir uğraş ile kırılabilir.
Olumlu yorumunuz için teşekkürler! Bu plugine benden başka bir kişi sahip değil satamaz ve şifrelememde kendi şifrelememi ve paramorphism kullandım kendine güvenen varsa kırabilir...

lero

lero

Aktiflik Süresi
0
Selam @lero uygun tanıtım konusu açmaya özen gösteriniz.24 saat içinde konunuza eklentiye ait resimler eklemediğiniz taktirde konu arşive taşınacaktır iyi forumlar dilerim.
Hocam tam olarak SonOyuncu Join eklentisine nasıl bir görsel ekleyebilirim? Herhangi bir menü yok kodlarımı ss atayım yani ne yapayım ki :D

BloodyX

BloodyX

Hm

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
BloodyX#4069
Steam
thegamelife_hd
Hocam tam olarak SonOyuncu Join eklentisine nasıl bir görsel ekleyebilirim? Herhangi bir menü yok kodlarımı ss atayım yani ne yapayım ki :D
hayır yani şöyle izah edeyim eklenin oyun için resmi gibi örnek clearlagg gibi oyun içindeki resmi bunu kast ediyoruz.

Roxev

Roxev

Aktiflik Süresi
0
Discord
Fergus#8146
hayır yani şöyle izah edeyim eklenin oyun için resmi gibi örnek clearlagg gibi oyun içindeki resmi bunu kast ediyoruz.
Bunun görseli olmaz bu eklenti bütün launcher girişlerini kapatıyor SonOyuncu Launcher ile tek girebiliyorsun.

xCraweL

xCraweL

Java Bukkit

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
lapexnw.com.tr
Minecraft
Discord
xCraweL
Bunun görseli olmaz bu eklenti bütün launcher girişlerini kapatıyor SonOyuncu Launcher ile tek girebiliyorsun.
Haklı koyula bilecek maxs görsel kick mesajıdır ki o da aşırı sade bir şey

BloodyX

BloodyX

Hm

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
BloodyX#4069
Steam
thegamelife_hd
Demek istediğimi anlamadın demek istediğim eklenti gayet güzel hoş ama ekleniye ait 1 2 tane resim eklenirse ki ziyaretcilerimiz üyelerimiz anlamaları için suan anlatabilmiştir im umarım

Ekin_Beey

Ekin_Beey

Şikilop

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
minetore.com.tr
Minecraft
Discord
sadecekin
oldukça ince düşünülmüş hoş bir paket

Ç

çita

Aktiflik Süresi
0
Demek istediğimi anlamadın demek istediğim eklenti gayet güzel hoş ama ekleniye ait 1 2 tane resim eklenirse ki ziyaretcilerimiz üyelerimiz anlamaları için suan anlatabilmiştir im umarım

Hocam bir şey yazmadan önce karşınızdakinin ne dediğini okusanız önce, eklentinin içeriğini veya ne işe yaradığını okudunuz mu? Buna nasıl bir fotoğraf ekleyebilir? Adam oyun içi fotoğraf ekleyemem öyle bir eklenti değil diyor siz ekleyin diyorsunuz. Bir forumda "Sunucunuzun özelliklerini tanıtın" diye uyarı almıştım ama SMP sunucusuydu eklenti bile yoktu eklenti olmayan sunucuda hangi eklentiyi tanıtmamı istediler anlamadım acaba o siz miydiniz merak ettim açıkçası :D

BloodyX

BloodyX

Hm

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
BloodyX#4069
Steam
thegamelife_hd
Hocam bir şey yazmadan önce karşınızdakinin ne dediğini okusanız önce, eklentinin içeriğini veya ne işe yaradığını okudunuz mu? Buna nasıl bir fotoğraf ekleyebilir? Adam oyun içi fotoğraf ekleyemem öyle bir eklenti değil diyor siz ekleyin diyorsunuz. Bir forumda "Sunucunuzun özelliklerini tanıtın" diye uyarı almıştım ama SMP sunucusuydu eklenti bile yoktu eklenti olmayan sunucuda hangi eklentiyi tanıtmamı istediler anlamadım acaba o siz miydiniz merak ettim açıkçası :D
okumadığınız gayet net ben kurallara uygun olmadıgı belirtiyorum şuan size daha nasıl açıklaycı bir şekilde cevap verebilirim?

Ç

çita

Aktiflik Süresi
0
okumadığınız gayet net ben kurallara uygun olmadıgı belirtiyorum şuan size daha nasıl açıklaycı bir şekilde cevap verebilirim?

İyi bi' yönetici her kuralı uygulayan değil, kuralları ne zaman görmezden geleceğini bilen kişidir. İyi günler beyefendi.

BloodyX

BloodyX

Hm

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
BloodyX#4069
Steam
thegamelife_hd
İyi bi' yönetici her kuralı uygulayan değil, kuralları ne zaman görmezden geleceğini bilen kişidir. İyi günler beyefendi.
Kuralları görmezden geldiğim değil uymalamadıığım sadece uyardıgım nazıik dilde belirtiğim içindir size de iyi günler

Spadde

Spadde

Aktiflik Süresi
0
Minecraft
Discord
Spadde#2170
Steam
https://steamcommunity.com/id/Spadde2/
PvP sunucuları için iyi birşey başarılar.

iRytex

iRytex

Oyna.AlcheriaNetwork.me

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.alcherianetwork.me
Minecraft
Discord
iRytex#0001
Gayet güzel bir eklenti olmuş elinize sağlık

Konuyu görüntüleyenler