- Aktiflik Süresi
- 16s 1dk
- Web sitesi
- uxplima.com
- Discord
- siracozmen
- siracozmen01
- Steam
- siracozmen
- siracozmen01
Minecraft Legends, 2023'te çıkacak olan yeni strateji oyunu
Merhaba mine-block.com! Bildiğiniz üzere 12 Haziran'da duyurusu yapılan Minecraft Legends'ın 2023 yılının erken dönemlerinde çıkacağı duyuruldu peki nedir bu Minecraft Legends?
Merhaba mine-block.com! Bildiğiniz üzere 12 Haziran'da duyurusu yapılan Minecraft Legends'ın 2023 yılının erken dönemlerinde çıkacağı duyuruldu peki nedir bu Minecraft Legends?
Minecraft Legends Nedir?
Nether halkının Nether'dan çıkıp Overworld'ü yani dünyayı ele geçirmeye çalıştığı bir dönemde dünyada ki tüm canlılar ve yaratıklar ile birleşiyoruz, beklenmedik dostlarımızla bir araya gelerek dünyamızı korumaya çalışıyoruz. Dünya'nın kurtuluşunu anlatan bu köy efsanesini bizzat biz yaşıyoruz.
Bu beklenmedik dostlarımız bizlere bu büyülü dünyada rehberlik edecekler; Action ve Foresight
Oynanış videosu
Bizleri 3. Şahıs oynanışına sahip harika bir strateji oyunu bekliyor nasıl göründüğünü veya oynanışını merak mı ettiniz?
Son söz, kendi yorumum
Öncelikle kendi yorumumu yapacağım, oyunun oynanış videosunu izledim ve şahsen ilgi çekici ve güzel duruyor, Minecraft Dungeons'tan sonra gelecek en büyük strateji oyunu gibi duruyor, yani devam hikayesi gibi duruyor bana göre, sizlerin yorumunuda konuya bekliyorum, iyi forumlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: