Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

Minecraft Legends - 2023'te çıkacak olan yeni strateji oyunu!

• Konbuyu başlatan Siraç Özmen 
  • Başlangıç tarihi
  • 423
Siraç Özmen
2px">

Siraç Özmen 

Aktiflik Süresi
16s 1dk
Web sitesi
uxplima.com
Discord
siracozmen
Instagram
siracozmen01
Steam
siracozmen

Minecraft_Legends.png

Minecraft Legends, 2023'te çıkacak olan yeni strateji oyunu
Merhaba mine-block.com! Bildiğiniz üzere 12 Haziran'da duyurusu yapılan Minecraft Legends'ın 2023 yılının erken dönemlerinde çıkacağı duyuruldu peki nedir bu Minecraft Legends?

Minecraft Legends Nedir?
Nether halkının Nether'dan çıkıp Overworld'ü yani dünyayı ele geçirmeye çalıştığı bir dönemde dünyada ki tüm canlılar ve yaratıklar ile birleşiyoruz, beklenmedik dostlarımızla bir araya gelerek dünyamızı korumaya çalışıyoruz. Dünya'nın kurtuluşunu anlatan bu köy efsanesini bizzat biz yaşıyoruz.

Bu beklenmedik dostlarımız bizlere bu büyülü dünyada rehberlik edecekler; Action ve Foresight
FfSQC1rWQAAgGpe.jpg

Oynanış videosu
Bizleri 3. Şahıs oynanışına sahip harika bir strateji oyunu bekliyor nasıl göründüğünü veya oynanışını merak mı ettiniz?

Son söz, kendi yorumum
Öncelikle kendi yorumumu yapacağım, oyunun oynanış videosunu izledim ve şahsen ilgi çekici ve güzel duruyor, Minecraft Dungeons'tan sonra gelecek en büyük strateji oyunu gibi duruyor, yani devam hikayesi gibi duruyor bana göre, sizlerin yorumunuda konuya bekliyorum, iyi forumlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sadrazam

Sadrazam

F

Aktiflik Süresi
1s 34dk
Minecraft
Discord
aliemirtaner
Çok fazla araştırmadığımdan dolayı konu sayesinde oyunun tam konusunu yeni yeni anlamaya başladım, ilgi çekici ve insanı meraklandırıyor. Birçok kişinin bu oyunu beklediğini düşünüyorum. Konuyu beğendim ellerine sağlık.

F

Furina

Bende de bir merak uyandırmadı değil. Oynamak için sabırsızlanıyorum..

Konuyu görüntüleyenler