Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

ItemsAdder | Aklınıza Gelebilecek Her Şeyi Sunucunuza Ekleyin!

• Konbuyu başlatan demirium
  • Başlangıç tarihi
  • 363
demirium

demirium

Kim bu gözlerindeki yayıncı?

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
demirium.com
Minecraft
Discord
demirium#1881
Merhaba değerli Mine-Block sakinleri, ben Demir. Bugün sizlerle artık neredeyse her sunucuda olan ve Minecraft'ı vanilla havasından arındırarak yeni ufuklar açan "ItemsAdder" eklentisine bakacağız. Hazırsanız eklenti tanıtımımıza başlayalım!

Öncelikle bir çok kişi bu eklentiyi bilse de bilmeyenler için küçük bir anlatımla başlayalım! Nedir bu "ItemsAdder"?

ItemsAdder, sunucunuza herhangi bir mod yardımı olmadan özel eşyalar, silahlar, bloklar, bosslar ve çok daha fazlasını ekleme imkanını sizlere sunar. Bunu yaparken tek gerekli olan şey bir kaynak paketidir. Düşünsenize, modsuz bir şekilde oyunda araba sürdüğünüzü ya da çok daha farklı bir boyuta gidelim. Boyut mu? Evet, bu eklentiyle yeni ekleyeceğiniz boyuta portallar, bloklar, madenler ve çok daha fazlasını da ekleyebilirsiniz. Günümüzde hala popüler olan LoL'ı düşünelim. Buradan bir şampiyon eklemek mi? Daha fazla saçmalayamayız herhalde. Bunların hepsi ItemsAdder ile mümkün! Toparlamak gerekirse; Eklenti, bir sunucuda kullanıldığında, sunucu yöneticilerinin yeni öğeleri eklemesine ve oyuncuların bunları kullanmasına izin verir. Bu, sunucu sahiplerinin oyuncularına benzersiz bir deneyim sunmasına ve oyuncuların oyunu daha eğlenceli hale getirmesine yardımcı olur!

zeus.png
thelavalord.png
cover-2.jpg
Hades-600x600.png

Ekleyebileceğiniz harika bosslardan birkaçı! Daha fazlası için: (NOT: Bosslar için ve eklentilerine de sahip olmanız gerekmekte.)

Harika! Peki bu eklentiyi sunucuma nasıl kurabilirim?

Öncelikle bu ücretli bir eklenti ve bunu satın almanız gerekmekte. Eklentinin ve Türkiye'ye özel fiyatlandırması olan 'a tıklayarak ulaşabilirsiniz! Satın alım işleminizi tamamlamanızın ardından geriye kolay bir kısım kalıyor! Eklentinin nasıl kurulduğuna ufak bir göz atalım!

Sunucunuza; , ve opsiyonel olarakta , eklentilerini "plugins" klasörüne ekleyin! Ardından ItemsAdder.jar dosyasını "plugins" klasörüne sürükleyin. Sunucunuzu başlatın! İşlem bu kadar.​
(Eklentiyi detaylıca kurmak için tıklayabilirsiniz!)

Son olarak ufak bir bilgilendirme, yorum ve kapanış!
Eklenti ile gerçekten harika şeyler yapabilirsiniz. Biri Discord sunucunuza boost mu bastı? Harika bir verin! Oyun içerisine uçaklar, , ekleyin! Evet... Sunucunuzda bulunan rütbeleri tamamen özelleştirin! Bir dakika... Bu da mı mümkün? Gerçekten olağanüstü. Gelelim en sorunlu olan yere, bu modeller oldukça pahalı? Günümüz dolar kuru gereği modeller de bizler için oldukça pahalı bir durumda. Bende sizlere ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz çok iyi olmasa da iş görebilecek modeller bırakmak istedim!

!

Son olarak ItemsAdder için tarafımca hazırlanan tamamen ücretsiz ve Türkçe kurulum rehberi bulunan / / tasarım paketlerinin Spigotmc sayfasına tıklayarak ulaşabilirsiniz!

resim_2022-07-27_192420169-png.png
resim_2022-08-07_040332459-png.png
resim_2022-08-28_233645885-png.png

Beni dinlediğiniz için teşekkürler. Harika tanıtımlar için beklemede kalın değerli MineBlock sakinleri!​

Son düzenleme:
S

SilinenÜye1453

Son zamanlarda epey popüler ve sunucuların olmazsa olmazı hâline gelmiş bir eklenti...
Detaylı ve güzel bir anlatım olmuş, eline sağlık. ;)

devastro

devastro

Aktiflik Süresi
0
Vay anam babam be, burası resmen bir harika! Detaylı tanıtım ve püf noktaların için teşekkürler!

Yeni satın alanlar için çok yardımcı olmuş, ellerine sağlık hocam...

RosherOfficial

RosherOfficial

Ayın En iyi Posteri
Aktiflik Süresi
1s 12dk
bilgilendirici konu olmuş teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler